Termeni și Condiții de utilizare

drepturi de autor

Drepturile de autor asupra conținutului acestei pagini web sunt deținute de către iFactor Brokerage SRL ("iFactor").

Orice act de memorare, copiere, transmitere sau distribuire a conținutului sau a publicațiilor de pe această pagină web fără acordul iFactor, este interzis. Vă rugăm să ne contactați la adresa:  support.ifactor@dox.ro  pentru informații suplimentare.

Linking

Legăturile electronice către această pagină web fără acordul iFactor sunt interzise. Vă rugăm adresați solicitările dumneavoastră către iFactor la adresa  support.ifactor@dox.ro  pentru informații suplimentare.

Noi nu aprobam si nu acceptam nici o responsabilitate pentru orice continut sau software descărcat de pe orice site legat de acest site.

Legea guvernantă

Această notificare împreună cu orice dispută cad sub incidența legii din România.

Politica de confidențialitate

Datele cu caracter personal transmise de pe acest site vor fi utilizate în scopurile menționate în partea relevantă a site-ului și pentru alte scopuri pentru care vă oferă consimțământul dumneavoastră.

Când accesați site-ul nostru , computerul u2019s browser oferă -ne adresa IP , tipul de browser , timpul de acces și URL-ul de trimitere , care sunt colectate și folosite pentru a compila date statistice cu privire la utilizarea site-ului nostru . Aceste date statistice pot fi utilizate pentru a ne ajuta pentru a îmbunătăți site-ul nostru și serviciile pe care le oferim . Cookie-urile trebuie să fie activate pe browser-ul dumneavoastră.